Lungemedicin

Søernes Privathospital tilbyder dygtige og etablerede specialister inden for lungemedicin. Vore lungemedicinere arbejder tæt sammen med vore øre-, næse- og halsspecialister, for at sikre den bedste behandling.
Forringet vejrtrækning er voldsomt hæmmende for livskvaliteten. Årsagerne kan være mange og genernes sværhedsgrad individuelle. Derfor vil vore speciallæger udarbejde en individuel behandlingsplan på baggrund af en effektiv og fuldstændig udredning af hver enkelt patient.

Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL) er en kronisk lungesygdom der rammer omkring 300.000 danskere. Diagnosen stilles bl.a. ved lungefunktionsmåling og behandlingen sigter mod at bremse udviklingen og reducere symptombyrden, samt mindske antallet af infektioner.

Derudover tilbyder vi udredning og behandling af astma. Behandlingen sigter mod at mindske symptomer, forebygge anfald og bevare patientens lungefunktion.

Allergi er et udbredt, hyppigst på baggrund af luftbårne pollen, fra f.eks. græs og birk i foråret og om sommeren. Husstøvmider og husdyr kan dog også være årsag til allergiske symptomer. Behandlingen består først og fremmest i identificering af allergenet og herefter i at undgå eksponering for dette, suppleret med medicinsk behandling.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.