øre og hørelse

Søernes Privathospital udreder og behandler – på højeste nationale og internationale niveau – alle problemer med hørelse og godartede sygdomme i ydre øre, trommehinde, mellemøre og det Eustakiske rør (øre-trompeten). 

Behandlinger
Søernes Privathospital kan som det eneste privathospital i Danmark tilbyde ballon-udvidelse af det Eustakiske rør i både lokal og fuld bedøvelse.

De tilknyttede speciallæger har alle en højt specialiseret uddannelse i ørekirurgi og er landskendte fageksperter med langvarig baggrund på flere af landets største og mest velrenommerede øre-, næse-, halsafdelinger.

Alle speciallæger har en omfattende videnskabelig produktion og er fortsat dybt involveret i forskningsprojekter indenfor sygdomme i øret og behandling af disse. Vi er hertil involveret i undervisningen af nye speciallæger i ørekirurgi, både på nationalt og internationalt niveau og er med i en række faglige bestyrelser. Alle speciallæger deltager løbende i relevante nationale og internationale kurser og kongresser.

Til undersøgelse af hørelsen er der tilknyttet audiologiassistenter. Der anvendes det bedst tilgængelige udstyr til høreprøver og undersøgelse af mellemøretryk fra det danske firma Interacustics®. Privathospitalet er nationalt referencecenter for Interacoustics og anvender derfor altid det nyeste udstyr. 

vi samarbejder med hovedstadens hørecenter

Vi har et godt samarbejde med Hovedstadens Hørecenter, der udleverer høreapparater og er lokaliseret i samme bygning. Vi tilbyder endvidere audiologopædisk assistance til alle former for hørerehabilitering. Læs mere HER.

 
Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.