Søernes Privathospital tilbyder en lang række kosmetiske og plastikkirurgiske indgreb

På Søernes Privathospital giver vi dig tryghed, kvalitet og de bedste plastikkirurger med mange års erfaring og en ekstensiv uddannelse.

Æstetik er i højsædet, når vi møder dig. Vi vil fortælle dig om dine muligheder og rådgive ud fra din krops proportioner, muligheder og næste skridt.

Tina Tos, overlæge og plastikkirurg

Tina er vores chef for det plastikkirurgiske team på Søernes Privathospital. Tina er dygtig, erfaren og har øje for detaljen. Hun er utrolig vellidt blandt patienter, kollegaer og de mange speciallæger hun underviser, når hun ikke er her på Martinsvej.

Tina er specialiseret i brystoperationer, mikrokirurgi, rekonstruktion, maveplastik og fedt transplantationer med øje for æstetikken. Med Tina Tos er du i de bedste hænder.

Hun har udgivet adskillige videnskabelige artikler både nationalt og internationalt. Hun er medlem af Lægeforeningen, Forening for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Mikrokirurgisk Selskab.

Jennifer Drejøe, overlæge og plastikkirurg

Jennifer er vores kirurg med en sikker hånd og et stort smil. Du er i gode og trygge hænder, når du møder Jennifer.

Jennifer Drejøe er specialiseret og har ekstensiv erfaring inden for modermærkekræft, hudkræftbehandlinger, rekonstruktioner i ansigtet samt almen plastikkirurgi, som brystreduktion, løft og forstørrelser. Derudover er hun specialiseret i ørekorrektioner.

Jennifer er medlem af Dansk Selskab for Plastikkirurgi og Rekonstruktion (DSPR) og Mikrokirurgisk selskab Dansk Kirurgisk selskab

Philippe Claus Bandier, overlæge og plastikkirurg

Philippe er en rigtig god kollega, med mange års erfaring og et skarpt øje for detaljerne.

Phillippe er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer. Derudover operere han flere typer af ansigtsløft, øjenlågsplastikker, fedttransplantationer til ansigtet samt pande og brynløft.

Phillipe deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer, derudover har han en position i det plastikkirurgiske team på Sjællands Universitetshospital.

Linda P. Jakobsen, overlæge og plastikkirurg

Linda er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Hun har en ekstensiv erfaring fra sit arbejde på blandt andet Aleris-Hamlet og plastikkirurgiske afdelinger med højt specialiserede operationer fra blandt andet Rigshospitalet og Herlev Hospital.

Linda er specialiseret inden for brystkirurgi, fedtsugning og injektioner, ansigtsløft, hårtransplantation, overvægtskirurgi, fjernelse af slap hud og mandlig brystudvikling.

Linda er underviser og foredragsholder ved plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet og har tidligere afholdt kurser på Panum instituttet. Hun har derudover udgivet en række videnskabelige artikler og været reviewer på internationale tidsskrifter. Hun er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktiv kirurgi og Lægeforeningen.

previous arrow
next arrow
Slider

Vi glæder os til at tage imod dig


Kontakt os

✉️ info@soernesprivathospital.dk

📞 30 60 00 97

Adresse

Søernes Privathospital
Martinsvej 10
1926 Frederiksberg C


FØLG OS – BÅDE I LIVET & PÅ SOCIALE MEDIER: