På Søernes Privathospital vil vi gerne give dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Vores indretning er lavet af Tapet Cafe og du vågner du op med direkte udsigt til den smukke Sct Jørgens Sø. Der er naturligvis mulighed for overnatning også. Det aftales seperat ved booking hos vores sekretærer.

Med den bedste behandling, tænker vi ikke kun på konsultation og eventuel operation, men på hele forløbet. Og uanset hvilket medicinsk speciale du ønsker hjælp inden for. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler sig tryg allerede fra start – og at du kommer efterfølgende, som en del af husets familie og med en lyst til at blive en del af huset både nu og i fremtiden.

Trine Foged Henriksen, Plastikkirurg & Ph.d.

Trine Foged Henriksen, Speciallæge, Ph.d, plastikkirurg

Trine har været overlæge på Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling og hovedansvarlig for udbredelsen af særlige teknikker inden for kombineret kirurgi med implantater, fedttransplantationer og Acellulær Dermal Matrix.

Trine har personligt udført mere end 900 brystoperationer - ud over alle de andre typer af plastikkirurgiske operationer. Trine er 1 af blot 2 læger i verden (og eneste i Danmark), der udfører en særlig skånsom og langtidsholdbar fedttransplantationsteknik til ansigtsoperationer.

Underviser på internationale kurser og inviteres jævnligt som foredragsholder - blandt andet på Harvard. Modtog i 2005 Feminas Kvindepris for at have oprettet verdens første vidensbank om kvinders helbred og livsstil før og efter plastikkirurgiske brystoperationer

Tina Tos, overlæge og plastikkirurg

Tina er dygtig, erfaren og har øje for detaljen. Hun er utrolig vellidt blandt patienter, kollegaer og de mange speciallæger hun underviser, når hun ikke er her på Martinsvej.

Tina er specialiseret i brystoperationer, mikrokirurgi, rekonstruktion, maveplastik og fedt transplantationer med øje for æstetikken. Med Tina Tos er du i de bedste hænder.

Hun har udgivet adskillige videnskabelige artikler både nationalt og internationalt. Hun er medlem af Lægeforeningen, Forening for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Mikrokirurgisk Selskab.

Jennifer Drejøe, overlæge og plastikkirurg

Jennifer er vores kirurg med en sikker hånd og et stort smil. Du er i gode og trygge hænder, når du møder Jennifer.

Jennifer Drejøe er specialiseret og har ekstensiv erfaring inden for modermærkekræft, hudkræftbehandlinger, rekonstruktioner i ansigtet samt almen plastikkirurgi, som brystreduktion, løft og forstørrelser. Derudover er hun specialiseret i ørekorrektioner.

Jennifer er medlem af Dansk Selskab for Plastikkirurgi og Rekonstruktion (DSPR) og Mikrokirurgisk selskab Dansk Kirurgisk selskab

Philippe Claus Bandier, overlæge og plastikkirurg

Philippe er en rigtig god kollega, med mange års erfaring og et skarpt øje for detaljerne.

Phillippe er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer. Derudover operere han flere typer af ansigtsløft, øjenlågsplastikker, fedttransplantationer til ansigtet samt pande og brynløft.

Phillipe deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer, derudover har han en position i det plastikkirurgiske team på Sjællands Universitetshospital.

Linda P. Jakobsen, Overlæge, Ph D og Plastikkirurg

Linda er overlæge, Ph D og lektor på Plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet. Hun har en ekstensiv erfaring fra sit arbejde både i privat- og offentligt regi.

✔️Operation af overskydende maveskind
✔️Operation i området omkring øjnene
✔️Operationer på ører og næse
✔️ Brystforstørrende operationer
✔️ Brystløft og reduktion
✔️Lipofilling af ansigt
✔️ Fedtsugning

Linda har derudover udgivet en række videnskabelige artikler og været reviewer på internationale tidsskrifter.

Hun er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktiv kirurgi og Lægeforeningen.

previous arrow
next arrow
Slider

Søernes Privathospital tilbyder en lang række kosmetiske og plastikkirurgiske indgreb

På Søernes Privathospital giver vi dig tryghed, kvalitet og de bedste plastikkirurger med mange års erfaring og en ekstensiv uddannelse.

Æstetik er i højsædet, når vi møder dig. Vi vil fortælle dig om dine muligheder og rådgive ud fra din krops proportioner, muligheder og næste skridt.

Søernes Privathospital har de bedste specialister i plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger. Hos os er æstetikken i fokus og vi lægger stor vægt på trygge og smukke omgivelser, høj faglighed og at du er så vild med os, så du bliver en del af familien. På Søernes Privathospital bestræber vi os på at opfylde dine behov og ønsker i forbindelse med plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger. Efter operation eller behandling oplever vil du ofte opleve at have større selvtillid og et bedre selvværd, både fordi vi skaber smukke resultater og fordi vi tager hånd om dig.

Vores team er blandt landets førende specialister inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger, og vi benytter os udelukkende af den nyeste teknologi og behandlingsmetoder, så du får den bedste behandling, i de bedste rammer. Det er vigtigt for os, at have en tæt dialog hele vejen, så vi sammen opnår det bedste resultat. Vores vejledning er baseret på tillid, ærlighed og tryghed. Det er vigtigt for os, at du får en resultat der passer til dine proportioner og vores erfaring er, at ærlig og åben kommunikation om forventninger og forløb giver det bedste resultat for dig.


Vi glæder os til at tage imod dig

Kontakt os

✉️ info@soernesprivathospital.dk

📞 30 60 00 97

Adresse

Søernes Privathospital
Martinsvej 10
1926 Frederiksberg C


FØLG OS – BÅDE I LIVET & PÅ SOCIALE MEDIER: