Ballon udvidelse af det Eustakiske rør

Det Eustakiske rør forbinder næse-svælget med mellemøret og styrer derved lufttrykket i mellemøret. Hvis det Eustakiske rør ikke fungerer kan der på baggrund af undertryk opstå en bred vifte af mellemøresygdomme. Nyeste forskning viser at op til 10% af befolkningen lider af et dårligt fungerende Eustakisk rør, hvilket kan medføre smerter, hørenedsættelse og tinnitus, og svære gener i forbindelse med f.eks. flyvning og dykning.

Behandling

Ved ballonudvidelse kan man genetablere funktionen af det Eustakiske rør hos 60-80% og i tilfælde hvor generne udelukkende er relateret til flyvning og dykning ses bedring hos over 90%. Helt unikt for Søernes Privathospital er der udviklet en sikker, hurtig og næsten smertefri metode til at udføre indgrebet i lokal bedøvelse. Indgrebet kan naturligvis også udføres i fuld bedøvelse.

Samme speciallæge under hele forløbet

Udredning, eventuel operation og opfølgning foregår hos den samme speciallæge, der alle har mange års erfaring inden for øre-næse-hals kirurgi. Du får herved den bedste behandling i trygge rammer.

vi samarbejder med hovedstadens hørecenter

Vi har et godt samarbejde med Hovedstadens Hørecenter, der udleverer høreapparater og er lokaliseret i samme bygning. Vi tilbyder endvidere audiologopædisk assistance til alle former for hørerehabilitering. Læs mere HER.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.