Ortopæd- og idrætskirurgi (under opbygning)

Har du smerter i et af kroppens led eller kan du ikke dyrke din sport, så kom ind og besøg vores dygtige ortopædkirurger på Søernes Privathospital. Der kan være mange årsager til smerter og nedsat funktion af et af kroppens led. De fleste lidelser eller smertetilstande kan behandles eller lindres. Nogle kræver kirurgi andre en blokade eller en medicinsk behandling. Under alle omstændigheder er det nødvendigt med en god udredning, ofte nogle røntgenbilleder, en scanning og en grundig snak om dine muligheder med en erfaren Ortopædkirurg.

På søernes Privathospital bliver du mødt af imødekommende, grundige og erfarne ortopædkirurger, der lytter til dig og undersøger dig grundigt, før du vil blive foreslået en behandling. Vi følger altid grundigt op på behandlingen og vil i hele behandlings- og udredningsforløbet kunne træffes ved spørgsmål eller hvis der sker ændringer i dine smerter.

Vi glæder os til at se dig på Martinsvej og gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi foretager undersøgelser og behandling af skader i hånden, albuen, skulderen, hoften, knæet, anklen, foden og ryggen.