Svangerskab, fødselsforberedelse og amning

Tilbud til gravide

Søernes Privathospital tilbyder som noget helt særligt at følge dig under din graviditet med ultralydsskanninger og konsultationer ved speciallæge i obstetrik / fødselslæge, uanset om du har haft komplikationer i graviditeten eller om du bare ønsker skanning(er) og kontrol for at se om graviditeten forløber normalt.
Vores fantastiske obstetriker og fødselslæge er Lene Grønbeck, der som overlæge på Rigshospitalet har mange års erfaring i både normale og komplicerede fødselsforløb.
Ved graviditetsskanning kan du følge med i:

✔️ Barnets ve og vel
✔️ Barnets vægt
✔️ Moderkagens udseende og placering
✔️ Barnets blodforsyning og fostervandsmængde
✔️ Livmoderhalsens længde.


Lene Grønbeck tilbyder bl.a. tidlig graviditetsskanning og tilvækst skanninger, hvis du har brug for ekstra tryghed i graviditeten eller bare gerne vil følge dit barns vækst, og løbende vil tale med en erfaren fødselslæge om din graviditet.

Ønskes flere graviditetsskanninger kan et pakkeforløb med rabat anbefales.

Ønsker du graviditetsskanning(er) med 3-dimensionelle eller 4-dimensionelle billeder/film kan dette også tilbydes (ikke tvillinger). Du skal medbringe en USB-stik på mindst 4GB.

Priser

Tidlig graviditetsskanning (15 min)                                                                           600,-

Allerede fra 6. graviditetsuge kan man se om graviditeten ligger i livmoderen, om hjertet slår og hvor mange fostre der er. Lene Grønbeck tager mål af fosterets længde og kan beregne din termin. Du får en lægefaglig vurdering og hvis der er noget galt, henvises du direkte til hospitalet.

Tilvækst-skanning uden billeder (30 min) – ikke tvillinger                                        1000,-

Fostervægt, fostervand, blodgennemstrømning i navlesnor, skanning af livmoderhalsen. Du får en vurdering af Lene Grønbeck og hvis der er noget galt, henvises du direkte til hospitalet.

Pakkeforløb med graviditetsskanninger

Ønsker du sikkerhed gennem hele graviditeten og dermed flere skanninger kan vi tilbyde rabat.

2 tilvækst-skanninger i graviditeten                                                                          1900,-

3 tilvækst-skanninger i graviditeten                                                                           2700,-

Tilvækstskanning inkl. 3D/4D billeder/film (45 min) – ikke tvillinger                   1500,-

Fostervægt, fostervand, moderkage, blodgennemstrømning i navlesnor, skanning af livmoderhalsen, samt en masse sjov med flotte 3D/4D billeder/film af fosteret, der kan gemmes på egen USB-stik (mindst 4GB). Du får en lægefaglig vurdering af Lene Grønbeck og hvis der er noget galt, henvises du direkte til hospitalet.