svimmelhed, balance og tinnitus

Søernes Privathospital udreder og behandler – på højeste nationale og internationale niveau – alle godartede sygdomme i indre øre.

Vi er eksperter i udredning og behandling af

  • Svimmelhed
  • Øresten (BPPV)
  • Virus på balancenerven
  • Meniere
  • Godartet knude på høre-balancenerven
  • Tinnitus

Har du øresten – også kaldet BPPV? Eller leder du efter øresten behandling? Så kan vi glæde dig med at vi har nyeste version af TRV-svimmelhedsstolen.

Se mere nedenfor:

BEHANDLINGER

Tilknyttede speciallæger har alle en højt specialiseret uddannelse i balance, svimmelhed og tinnitus. Vi arbejder til dagligt med udredning og behandling af øresten (BPPV), svimmelhed, virus på balancenerven, Meniere og tinnitus.

Klinikken råder over State-of-the-art udstyr til udredning og behandling af svimmelhed og øresten (BPPV). Som det første hospital i Danmark har klinikken nyeste version af den anerkendte ”svimmelhedsstol” – også kaldet TRV-stolen – til behandling af øresten (BPPV) og personalet har langvarig erfaring i anvendelse af netop denne stol.

Vore speciallæger har alle en omfattende videnskabelig produktion og er fortsat dybt involveret i forskningsprojekter indenfor svimmelhed, herunder øresten, virus på balancenerven, Menieres sygdom og godartet knude på høre-balancenerven (akustikus neurinom). Speciallægerne er involveret i undervisningen af kommende speciallæger både på nationalt og internationalt niveau og er med i en række faglige bestyrelser, såvel nationalt som internationalt. Alle speciallæger deltager fortløbende i relevante nationale og internationale kurser og kongresser vedrørende godartet knude på høre-balancenerven, svimmelhed, øresten, virus på balancenerven og Meniere.

Til undersøgelse af svimmelhed, balance og tinnitus er der knyttet assistenter med langvarig erfaring indenfor området og vi arbejder tæt sammen med vores speciallæger i Neurologi. Vi anvender absolut nyeste udstyr til høreprøver, måling af mellemøretryk og til avanceret udredning af svimmelhed – og især behandling af øresten – fra det danske firma Interacustics®. Privathospitalet er desuden nationalt referencecenter for Interacoustics og derfor altid udstyret på højeste niveau.

vi samarbejder med hovedstadens hørecenter

Vi har et godt samarbejde med Hovedstadens Hørecenter, der udleverer høreapparater og er lokaliseret i samme bygning. Vi tilbyder endvidere audiologopædisk assistance til alle former for hørerehabilitering. Læs mere HER.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.