svimmelhed, balance og tinnitus

Søernes Privathospital udreder og behandler – på højeste nationale og internationale niveau – alle godartede sygdomme i indre øre.

BEHANDLINGER

De tilknyttede speciallæger har alle en højt specialiseret uddannelse i balance, svimmelhed og tinnitus. Klinikken råder over State-of-the-art udstyr til udredning og behandling af svimmelhed. Som det første hospital i Danmark har klinikken nyeste version af den anerkendte ”svimmelhedsstol” – også kaldet TRV-stol – og personalet har langvarig erfaring i anvendelse af netop denne stol.

De tilknyttede læger er landskendte fageksperter med langvarig baggrund på flere af landets største og mest velrenommerede øre-, næse-, halsafdelinger.

Vi har alle en omfattende videnskabelig produktion og er fortsat dybt involveret i forskningsprojekter indenfor svimmelhed, herunder øresten, virus på balancenerven, Menieres sygdom og godartet knude på høre-balancenerven (akustikus neurinom). Vi er involveret i undervisningen af nye speciallæger både på nationalt og internationalt niveau og er med i en række faglige bestyrelser, såvel nationalt som internationalt. Alle speciallæger deltager fortløbende i relevante nationale og internationale kurser og kongresser.

Til undersøgelse af svimmelhed, balance og tinnitus er der knyttet assistenter med langvarig erfaring indenfor området og vi arbejder tæt sammen med vores speciallæger i Neurologi. Vi anvender absolut nyeste, certificeret og kalibreret udstyr til høreprøver, mellemøretryk og til avanceret udredning af svimmelhed fra det danske firma Interacustics®. Privathospitalet er desuden nationalt referencecenter for Interacoustics og derfor altid udstyret på højeste niveau.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.