Priser

Søernes Privathospital tilbyder overnatningsmulighed i vores smukke rammer, med direkte udsigt til Sankt Jørgens Sø. Ønsker du overnatning aftales dette separat ved booking til operation. Vores forplejning leveres af Meyers og vi sørger for at du får den bedste oplevelse under dit ophold hos Søernes Privathospital.

ANÆSTESI

AUDIOLOGOPÆDI

GYNÆKOLOGI

ANÆSTESI

Bedøvelse i generel anæstesi Som tilkøb til anden procedure hvor fuld anæstesi ikke normalt indgår5000kr

AUDIOLOGOPÆDI

GYNÆKOLOGI

HUDSYGDOMME

PLASTIKKIRURGI

LUNGEMEDICIN

Snorken og Søvnforstyrrelser

BEtalingsinformation

Information til private patienter, som selv betaler

I forbindelse med booking af operation skal operationen betales 14 dage før planlagt operationsdato. Betaling kan foregå kontant eller ved indbetaling via bank og skal være os i hænde rettidigt. Betalingsdato fremgår af forskudsfakturaen. Kvitteringen for indbetaling skal medbringes.

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din planlagte operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 5.000 kr.

Afbud inden for de sidste 14 dage inden operation eller udeblivelse koster kr. 5.000. I disse tilfælde refunderes din forudbetaling for operationen minus kr. 5.000. Ved sygdom kan du, mod forvisning af lægeerklæring, få refunderet hele beløbet.

Udeblivelsesgebyr ved konsultation, undersøgelse og operation i lokalbedøvelse

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, beder vi dig kontakte os senest 2 hverdage før, så vi kan tilbyde tiden til en anden. Hospitalet vil opkræve et udeblivelsesgebyr på 400 kr., såfremt du ikke møder op til den aftalte konsultation, undersøgelse eller operation i lokalbedøvelse, eller hvis du melder afbud mindre end 2 dage før planlagt fremmøde.